PAKKETTEN
Al vanaf € 3,40 (ex. BTW) kan uw bedrijf via ons pakketten verzenden!
Als CityHub-houder van DHL-Parcel vestiging Ridderkerk en via andere vervoerscontracten kunnen wij uw pakketten zeer voordelig verzenden.

Wij werken in hoofdzaak voor MKB-bedrijven, maar ook consumenten kunnen voordelig pakketten versturen. Klik op onze consumenten link.


PALLETS
Vervoer van pallets kunnen wij voordelig uitvoeren door gebruik te maken van eigen distributie of contracten die wij hebben met grote vervoerders.

Ook buiten Nederland kunnen wij palletzendingen verzorgen. De prijs is afhankelijk van doorlooptijd, losadres, gewicht, e.d. Bel gerust voor een prijsopgave.

EXPRESSE
Via kwantum-kortingen kunnen wij uw verzending verzorgen van expresse/koerierswerk zowel binnen NL als daarbuiten. Wij zijn ook DHL-expresse ServicePoint.

De prijs wordt per zending bepaald, maar doordat wij ook op contractbasis werken met grote verzenders (DHL, TNT, etc.) kunt u veel voordeel bij ons halen!POST EN FOLDERS
Folders
Via onze partners in verspreiding van folders en kranten binnen de regio Ridderkerk (de Combinatie) kunnen wij folders laten bezorgen. Uiteraard met voordeel!

Geadresseerde post
Daarnaast kunnen wij zeer voordelig niet urgente post laten verspreiden. Wij zijn ook Sandd-postpunt voor kopen zegels en aanbieden post.
Via diverse agentschappen en kwantumvervoers-contracten verzorgen wij uw zendingen voordeliger, dan wanneer u het zelf bij een verspreider zou aanbieden. Maar in alle gevallen leveren wij persoonlijke service en aandacht.

Aanleveren op het depot:
Bij aanlevering op het depot kan een korting gelden. Aanleveren is op onderstaande momenten mogelijk. Tijdens vakantieperioden en feestdagen geldt er een beperkte dienstverlening. Bij twijfel altijd contact opnemen.

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 12:30 / 15:00 – 18:00
Zaterdag 8:00 - 13:00
COPYRIGHT © 2023 MX-VERZENDINGEN | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.